Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از مراکز فرهنگی هنری منطقه 5، یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال از 20 تا 26 آبان ‌ماه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت نهادهای فرهنگی در محل مصلای امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.

فرهنگسرای فردوس به نمایندگی از مدیریت فرهنگی هنری منطقه 5، در این نمایشگاه و در غرفه امور کتابخانه های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کتابخانه مجازی "کتابگرام" در بستر شبکه اجتماعی تلگرام که به همت کتابخانه فردوس راه اندازی و در حال فعالیت است را به بازدید کنندگان معرفی و آنها را عضو این کتابخانه مجازی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم چنین معرفی، اعلام فراخوان و جذب مخاطب در چهارمین جشنواره تولید کتاب صوتی کودکان، نوجوانان و نابینایان و ششمین جشنواره مجازی کتابخوانی از دیگر خدمات فرهنگسرای فردوس در نمایشگاه رسانه های دیجیتال است.

این نمایشگاه برای بازدید علاقمندان تا ۲۶ آبان از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در محل مصلای امام خمینی (ره) دایر و میزبان علاقمندان به حوزه رسانه های دیجیتال است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از فعالیت های فرهنگسرای فردوس در این نمایشگاه به فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی مراجعه کنند.

502

رسانه های دیجیتال نمایشگاه کتابخانه مجازی کتابگرام حوزه کتابخوانی فرهنگسرای فردوس شبکه اجتماعی کتاب صوتی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۷۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید

«کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» و «رودبارِ اَلَموت»، به تازگی منتشر شده‌اند.

 به گزارش ایسنا، کتاب‌های یادشده که به تازگی در انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) منتشر شده‌اند در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.


انتشار شرح و معرفی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» در دو جلد، به‌کوشش فرشته مجیدی و زیر نظر سیدعلی آل‌داود در ١٢١٣ صفحه، با شمارگان ٧٠٠ نسخه و به‌بهای یک‌میلیون و ٢۴٠هزار تومان، نشر یافته است.


«سیدعلی آل‌داود»، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و ناظر این اثر، در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب آورده است: «از زمان تأسیس و شروع به کار مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی در ١٣۶٢ تاکنون که نزدیک به چهل سال است مجموعه‌ها و کتابخانه‌های نفیس متعدد به این مرکز اهدا شده و با جرات می‌توان ادعا کرد حداقل در کشور ما تاکنون چنین حجمی از اهدا و با این تعداد زیاد اهداکننده بی‌سابقه است. در مدت زمان نزدیک به چهل سال ١٧٣ مجموعه به کتابخانه دائرة‌المعارف اهدا شده و اهداکنندگان عموماً از افراد صاحب‌نام و دانشمندان و نام‌آوران عرصه‌های مختلف بوده‌اند و بیشتر آنان در زمان حیات خود مبادرت به اهدا و انتقال کتاب‌های خود به کتابخانۀ مرکز کرده‌اند. افتخاری بزرگ برای دائرة‌المعارف و مسئولان و مدیران آنجاست که توانسته‌اند در مدت چند دهۀ کوتاه اعتماد عمومی اکثر دانشمندان نامور مملکت را جلب نمایند.»


همچنین مجموعۀ ‌مقالاتی دربارۀ «رودبارِ اَلَموت» تألیف عنایت‌الله مجیدی و به‌کوشش زهرا سیفی در ۴۶۴ صفحه، با شمارگان ٣٠٠ نسخه و به‌بهای ۴٨۵ هزار تومان منتشر شده است.


«عنایت‌الله مجیدی»، رئیس کتابخانه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در بخشی از پیشگفتار خود بر این اثر آورده است: «چندی پیش از این، مجموعه‌ای از مقاله‌های این بنده با نام الموت‌‎نامه انتشار یافت و مورد استقبال علاقمندان واقع شد. گویی آن نوشته‌های ناچیز برای پژوهشگرانی که در موضوعات مربوط به منطقۀ رودبار الموت و سرزمین تاریخی قزوین، به تحقیق مشغولند به کار آمده و مفید بوده است. گذشته از اینها، حقیقت این است که برای شخص خودم، که به تاریخ و فرهنگ آن منطقه عشق می‌ورزم، نوشتن، تصحیح و توضیح بر هر یک از این یادداشتها به نوبه خود لذت بخش بوده است، زیرا آنها را برای تألیف یک اثر مستقل و جامع در تاریخ و فرهنگ آن منطقه تا حدی ضرور می‌دیدم.»
 

 غرفه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در مصلای امام خمینی، شبستان، راهروی ٢٢، غرفه ۵٣٠ واقع است.
 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رویداد رسانه‌ای «جام امید» در البرز برگزار می‌شود
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • آغاز نمایشگاه کانون عکاسی شفق/ «شکل‌پذیری» به آرتیبیشن رسید
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • جانعلی پور دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شد